video > detail
Gamelux Prijsvraag, Zowie G-TF preview

Gamelux Prijsvraag, Zowie G-TF preview

Toegevoegd op Saturday, 16 January 2010 om 0:11
Stemmen    
  • Bekeken: 2623
  • Aantal stemmen: 13

Reacties

Migatno schreef op 16 January 2010 - 00:25 0 thumbs
Avatar
 
hahaha geniaal :D
Quote:
Deze keer een video met een prijsvraag (win een muis of een headset!), upcoming reviews en een video review van de Zowie G-TF

Bekijk snel de video hier: http://www.gamelux.nl/media/video/1175-Gamelux-Prijsvraag-Zowie-G-TF-preview

Mail je inzending naar prijsvraag@gamelux.nl voor 27 januari en maak kans op een Zowie Hammer, een Logitech MX-518, een Logitech G5 of een Microsoft Sidewinder X5!

Morgen de geschreven review van de Zowie G-TF online!


Laatst gewijzigd op 16 January 2010 - 02:23

talle schreef op 16 January 2010 - 00:27 2 thumbs
Avatar
 
ahahaha
Ineo schreef op 16 January 2010 - 00:33 1 thumbs
Avatar
 
jaaa dat shirt is zeer mooi haha
eXtreaL schreef op 16 January 2010 - 00:33 2 thumbs
Avatar
 
Hahaha balmuizen
Jstum schreef op 16 January 2010 - 00:35 -2 thumbs
Avatar
 
wat een fucking sjonnie volgende keer onder de douche en dan geen kleren wooooo go joost!
Gerrit Gemberkoek schreef op 16 January 2010 - 00:38 2 thumbs
Avatar
 
:-D zowie hammer schijnt een beest van een headset te zijn, begint met duimen :3


Laatst gewijzigd op 16 January 2010 - 03:28

vsn schreef op 16 January 2010 - 00:43 -2 thumbs
Avatar
 
wtf ..?
rakim schreef op 16 January 2010 - 00:44 -2 thumbs
Avatar
 
ik douche ook altijd met m'n muismat
BANG schreef op 16 January 2010 - 00:54 0 thumbs
Avatar
 
goede review itons!

btje jammer van t bavaria bier:( -1


MAAR DIKKE PROPS VOOR DE BRO CODE DIE IK OP JE BOEKENPLANK ZIE LIGGEN!!!
ChiefWAN schreef op 16 January 2010 - 00:57 2 thumbs
Avatar
 
ontzettende grafnerd ben je ook WHAHAHAHHAH

heerlijk, moest serieus glimlachen aan het einde!
f1tti schreef op 16 January 2010 - 02:20 3 thumbs
Avatar
 
HAHAHAHAHAHAH GENIAAL :D!
xaid schreef op 16 January 2010 - 02:30 1 thumbs
Avatar
 
heel leuk gedaan :D leuke prijzen , maar ik denk toch dat er een beetje vriendjespolitiek gaat komen met het uitreiken van die prijzen . je mag daar ook welles opruimen :P
eXOfUN schreef op 16 January 2010 - 02:31 1 thumbs
Avatar
 
heeh itons gekke jongen :D
th_dd schreef op 16 January 2010 - 04:39 1 thumbs
Avatar
 
hahaha beetje muis rondduwen en dan zeggen kijk hij glijdt beter :D
eagle schreef op 16 January 2010 - 04:40 2 thumbs
Avatar
 
2 uit maximaal 2 duimen, geweldige beoordeling :D
bbs schreef op 16 January 2010 - 05:36 3 thumbs
Avatar
 
je klinkt helemaal niet zoals op ventrilo, en je praat ook niet zo stoer als op vent :(

wel n leuke review!


Laatst gewijzigd op 16 January 2010 - 05:39

SndR schreef op 16 January 2010 - 10:27 2 thumbs
Avatar
 
" Haha hij glijdt veel beter dan die andere muismat"

Je gooit em ook 2 keer zo hard over de mat m3nn ;p
Rofl
Scrtz schreef op 16 January 2010 - 11:58 3 thumbs
Avatar
 
HAHA nette review man :D
guidson schreef op 16 January 2010 - 12:33 0 thumbs
Avatar
 
HAHAHA itonsjes geni@@l volgende x even de auto cue gebruiken ipv dat a4 papiertje uit je college schrift

PROPS@JOOST


Laatst gewijzigd op 16 January 2010 - 12:35

Mercal schreef op 16 January 2010 - 12:49 -2 thumbs
Avatar
 
hahahahahaa met dat glijden
leonj schreef op 16 January 2010 - 12:54 1 thumbs
Avatar
 
rofl :D:D
Kim van de Catering schreef op 16 January 2010 - 13:35 1 thumbs
Avatar
 
wahhaha :D
mark aka mh schreef op 16 January 2010 - 13:56 -2 thumbs
Avatar
 
haha wat een gappie :cry:

Wel goed gedaan met je A4tje :doh:
faah schreef op 16 January 2010 - 14:24 1 thumbs
Avatar
 
HAHAHAHAHh :D

netjes gedaan :D
lorenz schreef op 16 January 2010 - 15:10 1 thumbs
Avatar
 
Hij glijdt wel degelijk beter =] vgl met mijn QcK

Heb dat matje hier ook ligge, zeker een aanrader!
mrwong schreef op 16 January 2010 - 15:12 1 thumbs
Avatar
 
HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHA die itons HHAHAHAHAHA enne HHAHAHAH

Nee echt geweldig! :)
timon3i schreef op 16 January 2010 - 17:17 0 thumbs
Avatar
 
HAHAHAHAHAAHAH JOOST :D GEWELDIG :D :D echt leuk verzonne jongens!
ee-iks-es schreef op 16 January 2010 - 18:52 -2 thumbs
Avatar
 
fix die verlichting de volgende keer aub, die tv erachter kan echt niet echt je ziet die muismatten amper
LwDD o_0 schreef op 16 January 2010 - 22:57 1 thumbs
Avatar
 
hahah
stiffMtjehz schreef op 17 January 2010 - 15:56 1 thumbs
Avatar
 
ahahahaha tering itons :D hard gemaakt
EJN schreef op 17 January 2010 - 17:36 1 thumbs
Avatar
 
Hahahahaha leuk gedaan:D :D
rasrus schreef op 17 January 2010 - 19:39 2 thumbs
Avatar
 
haha mooi
Firerain schreef op 17 January 2010 - 22:34 1 thumbs
Avatar
 
haha mooi
furYYY schreef op 18 January 2010 - 12:22 1 thumbs
Avatar
 
Hahaha geweldig :D
Systenn schreef op 20 January 2010 - 20:03 0 thumbs
Avatar
 
dat vind k altijd zon kut prijsvraag, waarom jij t zou moeten winne..?
Sensation. schreef op 23 January 2010 - 13:37 0 thumbs
Avatar
 
Joost mag het weten.;)
SkaffaP schreef op 26 January 2010 - 23:27 0 thumbs
Avatar
 
HAHA lekker douchen :D!

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->