cu @ LAN i guess?

Lief dagboek,

 

druk druk druk druk.. naja. Eerst lekker naar Wenen gegaan (zuipen), weekend daarna Keulen (zuipen), gelukkig niet naar Dreamhack.. maar nu weer 2 events die r aan komen. Here I go!

vandaag is alles rond voor ESWC 2010. Zoals iedereen weet is ESWC faiiet gegaan en is het merknaam overgenomen door een nieuwe organisatie. Eentje die niet een echt schoon verleden heeft maar de details zal ik maar achterwegen laten. Je kan inmiddels denk ik een soap schrijven over de Franse scene en ESWC. Het grappige is dat al deze gebeurtenissen de internationale scene compleet aan voorbij gaat. Niemand durft, denk ik, hard op te roepen wat er allemaal gebeurd in Frankrijk omdat iedereen hoopt op een mooi internationaal event. Dat geld ook voor mij trouwens, hoewel iedereen zijn twijfels hoop ik op een mooi evenement.

In ieder geval hebben ze een goede admin, wat ik wou vertellen, enkele weken geleden kreeg ik een email of ik hun hoofdadmin wou worden van Counter-Strike 1.6 en Counter-Strike 1.6 female. Ondanks alle (Franse) twijfels die er zijn vind ik een eer en heb ik het natuurlijk geaccepteerd.

Inmiddels is alles rond, ik heb ook 2 andere admins geselecteerd om mee te komen naar Parijs. Misschien ken je ze wel, Joostum en ufear. Ik wou eerst fwiet vragen omdat hij ook Frans spreekt, maar die kon helaas geen vrij nemen(Belg..). Er zullen nog 8 andere admins zijn, denk niet dat ik ze ken, maakt ook weinig uit. Door de Franse soap mis ik wel wat top Franse admins. Vooral lep0lac, goede vriend tijdens de ESWC jaren en zeker 1 van de beste admins op deze aardkloot. Ben zelfs nog een keer naar Toulouse gegaan om te adminnen op PING ARENA. Wel fun die franse scene.

In ieder geval heb ik er 2 die ik goed ken. Er zijn 28 teams, 2 groupstages en daarna single eli b03, niets verandert op dat gebied. ff de admins onder de ruim houden en we knallen met die handel. Koen heeft gelukkig het rulebook beetje ge-update.

We hebben inmiddels ook hotel informatie ontvangen. Hotel zit in het park, dus dat is wel chill. Het zag er ook gruwelijk uit op de plaatjes, per nacht per persoon is 240 euro... Dat is wel veel. Hier een plaatje!

Anyway, we hebben eerst EPS Benelux finales nog voor de deur staan. Kees, Koen en ik gaan al op de vrijdag om de boel beetje op te zetten. Kut source update zorgt weer is voor wat gedoe. Zo maar ff de nosteam versie installen... kijkn of dat wat is. Dit weekend zijn er 3 of 4 ESL events, dus ieder land is erg druk met die source update en een passende oplossing.

Dit weekend zal ongetwijfeld gezellig worden, WZZRD is chill, Nick van de WZZRD is chill, onze crew is chill.. alles chill I guess. Oh shit, niet vergeten een post te maken van de h2k-stream die er komt. We gaan een live stream opzetten met wat shoutcasters gedurende het hele weekend. Zal wel vet worden!

Nu maar weer aan het werk :( werk samen met ufear(koen) voor een klein bedrijfje($$$). Moet ook gebeuren.. het is al bijna 4 uur en ufear ligt nog te pitten(doorgewerkt tot 6 uur vanochtend :p).

WAKE UP SUNSHINE! ARBEITEN !! oh shit 4 uur, eerst voetbal.

Oh kwam deze vette pic tegen. Starcraft 2 reclame op een vliegtuig van Korean Airline.

 

~Camille

Reacties

itons schreef op 24 June 2010 - 16:12 0 thumbs
Avatar
 
mis de starcraft 2 plaatje, maar coole blog!
eXtreme.FSN schreef op 24 June 2010 - 16:16 0 thumbs
Avatar
 
leuke blog, keep them cumming :D! ! kaostv ook bij beide events (EPS/ESWC) present, cu there!
Migatno schreef op 24 June 2010 - 16:18 0 thumbs
Avatar
 
good luck in frankrijk!
guidson schreef op 24 June 2010 - 16:34 0 thumbs
Avatar
 
cool man :)

cu zondag dan maar


Laatst gewijzigd op 24 June 2010 - 16:36

Jrt schreef op 24 June 2010 - 16:53 0 thumbs
Avatar
 
Have fun in France.
Chasin schreef op 24 June 2010 - 19:08 0 thumbs
Avatar
 
tot zondag!! wij slapen btw ook in dat hotel ;)
fwiet schreef op 27 June 2010 - 19:08 0 thumbs
Avatar
 
jaja steek het nog maar eens door dat ik niet meekan! :D
Spijtig wel, had wel chill geweest voor me met me Frans.
eagle schreef op 29 June 2010 - 22:45 0 thumbs
Avatar
 
Veel success. H2kTV blijft thuis ivm teveel onzekerheden vanuit de ESWC organisatie. Ik hoop dat het een top event word dan zijn we er volgend jaar wel bij.

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->