Wat zoeken wij?
We zoeken voornamelijk redacteuren, maar mocht je op één of andere manier een bijdrage aan ons team kunnen leveren, dan horen wij die uiteraard ook van je. Als redacteur schrijf je regelmatig nieuws, krijg je ruimte om artikelen te schrijven die gaan over games, kun je uitgenodigd worden voor perstrip en kun je aan de slag met de nieuwste games.

Je bent enthousiast over games en zoekt graag naar gamenieuws, waarbij je bij het schrijven op de site een goede kennis van de Nederlandse taal toont. Je houd je aan de deadlines die we op de redactie hanteren. Bij reviews van games moet je duidelijk plus en minpunten van een game aan de lezers duidelijk kunnen maken. Je hebt een actief Xbox Live-account of PlayStation Network (of Plus) account.

Wat bieden we?
Je speelt vaak games veel eerder dan iemand anders. Je komt in een gezellige team terecht waar multiplayer-gamen centraal staat. Je kunt mee op leuke perstrips, je kunt je werkzaamheden op Gamelux prima op je CV zetten. Het is (helaas) geen betaald werk. In plaats daarvan mag je de games houden waarvan je een review hebt geschreven. Maar eigenlijk doe je het schrijven voor o.a. de liefde voor games en de website.

Reageren
Stuur een leuke en verassende e-mail naar Alex (alex@argaming.nl) met daarin jouw motivatie waarom wij je zouden moeten aannemen. Als je ervaring hebt, dat ook relevant is om te weten, dan moet je deze ook zeker melden.
Heb je verder nog vragen of opmerkingen drop ze hieronder in een bericht en ze worden beantwoord.